Helaas moesten wij per 1 mei 2018 de inzameling van goederen stopzetten.

De vrachtkosten, de veel strengere regels in de Oekraïne en de onzekerheid over het gebruik van het depot zijn hier debet aan. 

Op 17 juni 2018 is het laatste transport met kleding, meubels, bedden etc. naar de Oekraïne vertrokken. Ook zijn er 3 bestuursleden naar de Oekraïne geweest om o.a. tijdens het lossen van de vracht in een douanedepot aanwezig te zijn en het inmiddels bewoonde Alzheimerhuis te bezoeken. 

Verder wordt het depot gebruikt om de kniepertjes te bakken en de kerstbakjes te maken voor de markten. Alsook als opslag voor de spullen die gebruikt worden op de diverse markten. Ook staat er een voorraad boeken en puzzels voor de verkoop. Via onze FB pagina worden deze regelmatig aangeboden. 

Omdat SOVO tijdens corona niet op allerlei markten konden staan, zijn er in de tweede helft van 2021 diverse garageverkopen gehouden met veel aanloop en mooie opbrengsten. 

Vanwege bouwplannen aan de Haven Oost zal ons depot binnen niet al te lange tijd gesloopt worden. Wij zijn dringend op zoek naar vervangende opslag- en werkruimte!!!!!

 

 

Door de oorlog in de Oekraïne zijn de transporten weer hervat. Nu met vooral levensmiddelen, medicijnen en toiletartikelen.